Hoe krijg je toegang tot dit forum ?

Eerst REGISTREREN (registratieverzoek gaat dan naar de Admin die je registratie al dan niet activeert !! kan 2 dagen duren !! ) eenmaal als gebruiker geactiveerd, in de topic "ff voorstellen" laten weten wie je bent en waar je vandaan komt, (indien dit niet gebeurd, volgt verwijdering van het account) Inloggen met je gebruikersnaam en pasword. Anders kun je geen berichten lezen.

Moderator: Bestuur

Forumregels
Afbeelding
Belangrijk!!

Gasten lees het onderstaande topic eerst aandachtig door.

Het bestuur van MVC LEO
Gesloten
Gebruikersavatar
admin
Site Admin
Site Admin
Berichten: 6
Lid geworden op: wo jan 24, 2007 16:40:43

Hoe krijg je toegang tot dit forum ?

Bericht door admin » wo jan 24, 2007 20:05:02

Afbeelding Toegang tot dit forum

Eerst REGISTREREN (registratieverzoek gaat dan naar de Admin die je registratie al dan niet activeert !! kan 2 dagen duren !! ) eenmaal als gebruiker geactiveerd, in de topic "ff voorstellen" laten weten wie je bent en waar je vandaan komt, (indien dit niet gebeurd, volgt verwijdering van het account) Inloggen met je gebruikersnaam en pasword. Anders kun je geen berichten lezen.Afbeelding GEDRAGSCODE GOED LEZEN !!

Beste biker/ster....als veelvuldig bezoeker van andere forums zie ik vaker dan mij lief is dat mensen elkaar zonder een greintje respect bejegenen, en dan lopen discussie's maar al te vaak uit op ruzie's waar zich vervolgens iedereen mee gaat bemoeien.

Gezonde discussie's moeten uiteraard kunnen, maar laat elkaar de ruimte om anders te denken....

Schelden of iemand voor rotte vis uitmaken is natuurlijk uit den boze, en mensen die dat hier doen, krijgen meteen de gele kaart....de 2e is een rode, en je wordt vervolgens meteen verwijderd.

Uiteraard accepteren we ook geen enkele vorm van discriminatie !!!

Heb respect voor elkaar, en maak er vervolgens een forum van wat je graag bezoekt, waar je mensen vind die jou eigen hobby ook beoefenen,
sluit vriendschappen, haal er kennis uit, een lach en een traan, support,
aktiviteiten, agenda, enz. enz.Afbeelding Aanvraag aspirant-lid

Indien je jezelf wilt aanmelden als aspirant-lid van Motor Vrienden Club, Limburg En Omstreken...stuur dan even een email naar contact@mvcleo.nl met je naam, nickname en woonplaats.
Je krijgt dan per ommegaande bericht terug !
wij als motorvrienden-club Limburg en Omstreken wensen jullie veel plezier op dit forum !!!

namens het bestuur van MVC LEO

Brutus Secretary

Gesloten